DUO CAC Csempeszkopács září 2022

Csempeszkopács – září 2022

Po ne tak úspěšné štaci při premiéře v Székesfehérváru a Bratislavě, jsme se 14 dní na to rozhodli odjet znovu do Maďarska a pokusit se „dodělat“ junior šampiona Maďarska. 

Ubytování jsme sehnali v nedalekém lázeňském městečku Sárvár (odkaz na ubytování) cca 20km od místa výstavy. 

Zkušenost s cestováním na tak dalekou cestu (580km) už máme, takže jsme i věděli v kolik vyrazit, kde můžeme zastavit a Kevina v klidu vyvenčit. V některém z dalších článků, bychom se tomuto tématu – místa na venčení po dálnicích – chtěli pověnovat a dát pár tipů, kde je to za nás nejlepší.

Národní výstava probíhala v malé vesničce Csempeszkopács na fotbalovém hřišti místního klubu. Po oba dva dny jsme měli centrální kruh č. 7. Celou dobu panovala přátelská atmosféra. 

Moc jsme si přáli, aby cesta sem nebyla zbytečná a alespoň získali v obou dnech HPJ (český CAJC). Všechno ostatní by bylo nad plán. 

No a co se nestalo. V sobotu Kevin dostal:

HPJ | BOJ | BOS | TOP 10 BOS celé výstavy

Celý nadšení odjíždíme odpoledne zpět na apartmán a užíváme si odpočinek. Večer jedeme s Kájou do restauraci na večeři do Bárka Bistro, kde jsme narazili na skupinu Čechů na rybách a dokonce číšník uměl celkem obstojně česky. Takže za nás super a určitě doporučujeme navštívit! 

V neděli jsme už jen doufali, že třetí vymodlené HPJ přijde a my budeme moct slavit! A znovu nás rozhodčí překvapil hodnocením. 

HPJ | BOJ | BOB

Neskutečná euforie, fantastický zážitek, přesně kvůli tomuhle pocitu, člověk na ty výstavy jezdí. A jak nám osobně řekl pan Vinklář, bývalý předseda Dalmatin klubu: “ Je to jako droga, každé vítězství tě nakopne jezdit dál a dál“. 

Co dodat tedy závěrem. Kevin získal titul junior šampiona Maďarska a odváží si svého prvního BOBa.

Po sérii výstav si dáme chviličku výstavní klid, o víkendu 24. – 25. září zkusíme s Kevinem složit zkoušky ZOP, tak uvidíme! 😊

 

HODNOCENÍ Z POHLEDU NÁVŠTĚVNÍKA

DESIGN BY TOMAS PLOJHAR | WORDPRESS 2022